Spåntagning

Kellpo A/S

Loading video...

Kontakt

Poul Pedersen

Co-founder

poul@kellpo.dk
+45 40 17 26 11

Kim Thorup

Produktionsleder

kim@kellpo.dk
+45 20 51 34 05

Spåntagning

Kellpo fremstiller og bearbejder alle typer emner fra mekaniske dele og formparter til modeller og prototyper med mere. Hvad vi kan måle, kan vi lave!

Vi er især stærke på mekaniske løsninger med høj præcision og fiksturer. Vi udformer alle emner optimalt i forhold til deres anvendelse, og vi sikrer, at alle mål og tolerancer er nøjagtige ned til mindste detalje. Palletten spænder vidt i forhold til emnestørrelser, da vores omfattende og tidssvarende maskinpark sikrer, at vi kan håndtere hele spændet fra få milligram til flere tons tunge emner.

Vores erfarne konstruktører står klar til at guide vores kunder sikkert igennem hele processen fra idé til konstruktion og fremstilling af de ønskede emner. Hele processen sker i tæt samarbejde med kunden, hvilket er med til at sikre effektive og holdbare løsninger.

Vores dygtige montageteam står altid klar til at assistere med montering af den færdige løsning, vedligeholdelse og udskiftning af finmekaniske komponenter samt professionel bistand ved delvis eller komplet samling af komponenter og mekaniske dele.

 

Send os en forespørgsel