Kontakt

Louise Skytte

Administration

louise@kellpo.dk
+45 97 91 26 11

Persondata og cookiepolitik – Kellpo A/S

I vores Privatlivspolitik for KELLPO A/S finder du hjælp til at forstå, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi som dataansvarlig organisation bruger dem til.

 

  1. Generelt

1.1. Denne Persondatapolitik er gældende for samtlige personlige oplysninger, du giver os og/eller som vi indsamler om dig, når du er kunde, ansøger eller medarbejder hos KELLPO A/S, eller når du besøger vores website https://www.kellpo.dk/.

  1. Dataansvarlig

2.1. De dataansvarlige organisationer for behandling af dine personoplysninger er:

 

KELLPO A/S
Vilhelmsborgvej 5
7700 Thisted

CVR nr. 26110416

2.2. Når vi behandler personlige oplysninger, overholder vi EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR) samt de danske persondataretlige regler, som måtte være gældende efter 25. maj 2018.

2.3. Har du spørgsmål til vores privatlivspolitik, eller måden vi behandler dine personlige oplysninger, som er registreret hos KELLPO A/S, kan du rette henvendelse på info@kellpo.dk eller telefon +45 97 91 26 11.

2.4. Ønsker du indsigt i dine personlige oplysninger eller mener du, at der er registreret forkerte data – eller har du andre indsigelser, kan du ligeledes rette henvendelse til KELLPO A/S. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

  1. Website og cookies

3.1. Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering/ ) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

3.2. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering/

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

3.3. Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google Analytics
  • Google Adwords
  • Facebook
  • Linkedin

 

3.4 Som nævnt i pkt. 3.1. benytter vi Google Analytics-cookies for at give os indsigt i, hvordan de besøgende benytter vores website. Vi deler ikke denne data med nogen, og den viden vi får, bruges udelukkende til at forbedre websitet og brugeroplevelsen for dig som besøgende. Du kan læse mere om Google Analytics-cookies her: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage.

3.5. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her (Det anbefales ikke): https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

3.6. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Ønsker du at slette eller blokerer cookies, kan du se en vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering/.

 

  1. Indsamling, behandling og deling af personlige oplysninger

 

4.1 Personoplysninger i forbindelse med jobansøgninger:

Indsamling af personoplysninger fra ansøgere

Persondatapolitik – rekruttering

 

4.2 Personoplysninger om kunder, leverandører og samarbejdspartnere

Indsamling af personoplysninger om kunder, leverandører og samarbejdspartnere

 

4.3 Kellpos persondatapolitik for medarbejdere

Persondatapolitik

 

  1. Sidst opdateret

9.1. Denne persondatapolitik er sidst opdateret den 15-05-2018.

 

 

Send os en forespørgsel