Tilbage til nyheder

Nye, grønne forretningsmodeller efterlyses

10-08-2017

Danmark har en klar styrkeposition, når det handler om produktion og udvikling af plastemballage. Den position skal vi styrke og videreudvikle på, så Danmark også kan indtage førerpositionen i forhold til at gøre emballageforbruget cirkulært. Det vil vi gerne bakke op om, og derfor har Kellpo også takket ja til at få en plads i det nyetablerede ’Forum for cirkulær plastemballage’.
 
Det er brancheforeningen for danske plastvirksomheder, der har taget initiativ til det nye forum, hvis medlemmer tæller repræsentanter fra emballageproducenterne, materialeleverandører, industrielle designere, fødevareproducenter, detailhandlen, genanvendelsesvirksomheder, politikere, forskere og NGO’ere med flere.
 
Formålet med det nye forum er at udvikle nye, grønne forretningsmodeller, så vi dels sikrer en højere genanvendelse af plastemballage og dels mindsker mængden af plastaffald i havet og andre steder, hvor det ikke hører hjemme.
 
Kellpo prioriterer generelt genbrug højt. Vi bruger ca. 1.000 tons genbrugsplast årligt i vores Hexa-Cover-produktion, og vi kunne sagtens bruge mere…hvis det altså vel at mærke blev samlet ind igen.
 
Det tager vi nu aktivt ansvar for. Som medlem af beslutningstagergruppen i ’Forum For Cirkulær Plastemballage’, vil vi således bidrage til at sætte visionen og definere de temaer, som det nyetablerede forum fremadrettet vil arbejde målrettet med med henblik på at gøre det danske emballageforbrug langt mere cirkulært, end det er i dag.

Send os en forespørgsel