Tilbage til nyheder

Kellpo A/S styrker holdet

01-05-2018

PRESSEMEDDELELSE

 

Ole Petersen, adm. direktør hos Kellpo A/S

Ole Petersen, ny adm. direktør

 

Kellpo A/S i Thisted har været i en rivende udvikling de senere år, hvor især virksomhedens ”yngste” forretningsområde, emballageproduktion, har vist flotte vækstrater. Potentialet er stort, og den gode udvikling ser ud til at fortsætte, og derfor opruster Kellpo nu og ansætter Ole Petersen fra Aabybro som administrerende direktør pr. 1. maj 2018.

 

Kellpo A/S har gennem snart 30 år været kendt for sine skarpe kompetencer inden for udvikling og produktion af sprøjtestøbeværktøjer til emballageindustrien. I dag fordeler virksomhedens aktiviteter sig på tre forretningsområder; værktøjsfremstilling, spåntagning og emballageproduktion, og det er især sidstnævnte forretningsområde, der har vist sig at have et enormt vækstpotentiale. For at realisere dette potentiale er der behov for et mere kunde- og salgsorienteret fokus, og dét er bevæggrunden for, at Kellpo nu ansætter Ole Petersen som administrerende direktør.

- Poul og jeg har en teknisk og håndværksmæssig baggrund, og det har helt klart afspejlet sig i måden, Kellpo er udviklet og drevet på. Det har gennem alle årene været en teknologidrevet virksomhed, og det har hidtil fungeret fint. Men med det vækstpotentiale, vi ser foran os, mener vi, at der er behov for også at få styrket den kundedrevne tilgang til forretningen, så vi får øget vores fokus på at finde præcis de løsninger, der matcher den enkelte kundes behov bedst muligt. Vi ønsker at styrke både ledelseskraften og den strategiske salgsindsats, og med ansættelsen af Ole opnår vi begge dele. Poul og jeg vil således fremadrettet koncentrere vores kræfter omkring projektledelse, produktion og idéudvikling, mens Ole vil stå i spidsen for den forretningsmæssige udvikling, fortæller direktør Kjeld Pedersen, der sammen med Poul Pedersen ejer Kellpo.

 

En stærk kombination

Med ansættelsen af Ole Petersen får Kellpo en direktør med et solidt CV. Ole Petersen kommer fra en stilling som Senior Sales & Project Manager hos DESMI Contracting A/S, ligesom han tidligere har varetaget ledende stillinger i Abena, Danfoss Danmark og Det Østasiatiske Kompagni A/S (ØK). Det er således en erfaren herre, der sætter sig i direktørstolen hos Kellpo.

 

- Ole har hele sit liv haft sit virke inden for opbygning  og drift af effektive salgsorganisationer, og det er præcis sådan en profil, vi har været på udkig efter. Hvor Poul og jeg har ”teknikerpakken”, har Ole ”salgspakken”, og netop dén kombination, mener vi, er den helt rette for at sikre Kellpos fortsatte udvikling og vækst. Vi har al den nødvendige viden, erfaring og teknologi in-house til at kunne varetage alle processer i værdikæden fra udarbejdelse af et kvalificeret designoplæg og produktionsmodning til klargøring, ramp-up, produktion og skalering af produktionen. Og med ansættelsen af Ole får vi nu også opkvalificeret vores kompetencer inden for strategisk salg og forretningsudvikling. Med det team, vi her har sat, er jeg overbevist om, at vi er fuldt ud gearet til at indfri en både spændende og ambitiøs vækststrategi for Kellpo, slutter Kjeld Pedersen.

Send os en forespørgsel