Tilbage til nyheder

BRC-certificeringen er i hus

30-11-2017

Hos Kellpo har vi fuldstændig styr på fødevaresikkerhed i relation til plastemballage. Det ved vi selv, og det ved vores kunder også. Alligevel har vi gennem det sidste års tid arbejdet målrettet på at blive BRC-certificeret, så vi kan præsentere et synligt bevis på, at Kellpo efterlever de højeste standarder inden for kvalitet og sikkerhed.

BRC er en anerkendt global standard for fødevaresikkerhed, der gør det gennemskueligt og nemt at vælge en pålidelig leverandør. En standard, der giver kunderne tryghed for, at leverandøren har fuldstændig styr på fødevaresikkerheden. BRC-certificerede leverandører arbejder således kontinuerligt med at fjerne al risiko forbundet med fødevaresikkerhed, og der bliver risikoanalyseret på alle dele af produktionen.

Vi kan i princippet sagtens producere vores emballager uden at være certificeret, men for os er det afgørende, at vores kunder oplever det som både nemt og trygt at handle med os, og her gør certificeringen bare en forskel. En BRC-certificering er nemlig ikke alene et kvalitetsstempel og en blåstempling af vores processer. Det er også kundernes garanti for, at vi til hver en tid leverer en særdeles høj standard inden for kvalitet og sikkerhed.

Send os en forespørgsel