Nyheder

Kellpo støtter kritisk syge børn

24-06-2020
Kellpo er i år guldsponsor for Team Rynkeby Midt-Vest
Læs mere

Kellpo omfagner den grønne omstilling

30-04-2020
Gennem samarbejde med Modstrøm køber Kellpo, med start fra første kvartal 2020, DanskVind certificeret grøn strøm fra danske vindmøller.
Læs mere

Industritekniker eller Værktøjsmager – med erfaring i CNC fræsning

07-01-2020
Kellpo søger en Industritekniker eller Værktøjsmager – med erfaring i CNC fræsning
Læs mere

Industritekniker eller Værktøjsmager – med erfaring i CNC drejning

07-01-2020
Kellpo søger en Industritekniker eller Værktøjsmager – med erfaring i CNC drejning
Læs mere

Industritekniker eller Værktøjsmager med erfaring i CNC Fræsning

03-05-2019
En spændende fremtid kan blive din hvis du er udannet Industritekniker eller Værktøjsmager og er interesseret i at arbejde i en spændende branche.
Læs mere

Cirkulær økonomi

22-11-2018
Kellpo var repræsenteret, ved ejer Kjeld Pedersen, i forum for Cirkulær Økonomi under brancheforeningen Plast
Læs mere

Film om Kellpo A/S

04-06-2018
Kellpo har fået udarbejdet en stribe nye film: Præsentationsvideo, video om Emballageproduktion, Værktøjsfremstilling og Spåntagning! Se med her.
Læs mere

Kellpo A/S styrker holdet

01-05-2018
Kellpo har i de senere år været i en rivende udvikling, hvor især vores ”yngste” forretningsområde, emballageproduktion, har vist flotte vækstrater. Vækstpotentialet er fortsat stort, og den gode udvikling ser ud til at fortsætte. Derfor styrker vi nu holdet med ansættelsen af Ole Petersen som ad...
Læs mere

Social ansvarlighed betaler sig

07-02-2018
Søren Schøning fra Kellpo i Thisted har netop skiftet status fra elev til faglært værktøjsmager. Efter fire års læretid hos Kellpo, er han nu udlært, og selvom der er rift om de faglærte værktøjsmagere, bliver det Kellpo, der får lov at høste frugterne af hans elevtid.
Læs mere

Kellpo A/S og Ernæringsenheden Vest modtager 500.000 kr. til udviklingsprojekt

05-12-2017
I fællesskab skal det undersøges, hvordan vi bedst genanvender engangsplastikken fra måltider i danske hospitalskøkkener i et lukket cirkulært system for at spare ressourcer og beskytte miljøet.
Læs mere

BRC-certificeringen er i hus

30-11-2017
Hos Kellpo har vi fuldstændig styr på fødevaresikkerhed i relation til plastemballage. Det ved vi selv, og det ved vores kunder også. Alligevel har vi gennem det sidste års tid arbejdet målrettet på at blive BRC-certificeret, så vi kan præsentere et synligt bevis på, at Kellpo efterlever de højes...
Læs mere

Snus til svenskerne

26-10-2017
Kellpo har givet sit bidrag til, at svenskerne kan få deres snus i en fin og funktionel indpakning. Vi har nemlig, via en dansk turnkey-leverandør, leveret et 8-kavitets værktøj til en svensk producent af snusdåser.
Læs mere

Fleksibel produktion? I dén grad...

04-10-2017
"Fleksibilitet" er et buzzword, som alle virksomheder formentlig gerne vil forbindes med. Det er imidlertid ikke hos alle virksomheder, at der er handling bag ordene. Men når vi hos Kellpo siger, at vi er fleksible, så har vi noget at have det i. Vi har netop fået en ny kunde i Letland, som helt...
Læs mere

Nye, grønne forretningsmodeller efterlyses

10-08-2017
Danmark har en klar styrkeposition, når det handler om produktion og udvikling af plastemballage. Den position skal vi styrke og videreudvikle på, så Danmark også kan indtage førerpositionen i forhold til at gøre emballageforbruget cirkulært. Det vil vi gerne bakke op om, og derfor har Kellpo ogs...
Læs mere

Send os en forespørgsel